Spirlastberäkning introducerad i HAKI-appen

Den kostnadsfria HAKI-mobilapplikationen för iOS-enheter har uppdaterats för att inkludera ytterligare funktioner såsom spirlastberäkning.

Användare av HAKI-appen kan nu få ut materiallista och belastningsvärden för HAKI Trapptorn, baserat på antal bomlag och utgångar som matas in i den enkla kalkylatorn. Informationen matas sedan ut i en lättläst pdf, som kan exporteras och sparas till lokala filer för extern användning. Ytterligare HAKI-produkter kommer snart att läggas till i kalkylatorn för spirlastberäkning.

Andra uppdateringar inkluderar språkstöd för engelska, svenska, danska och norska manualer, ny 3D-modell för HAKI Trapptorn (AR), anpassning för nya iOS mörkerläge och en uppdaterad design för hem-, kontakt- och AR-sidor.

Om HAKI-appen

HAKI-appen lanserades i maj 2019 för att tillhandahålla en kostnadsfri tjänst som ger kunderna tillgång till information om HAKI´s sortiment och applikationer dygnet runt oavsett var de befinner sig. Enkel navigering låter användare lätt hitta komponentlistor, monteringsinstruktioner, lasttabeller och videor med produkter som HAKI Universal, HAKI Trapptorn och HAKI Brosystem (HBS). Allt genom att klicka på en knapp.

HAKI-appen är bara ett av de digitala verktyg som HAKI utvecklat för att förbättra kundens upplevelse och deras ledtider, tillsammans med HAKI Design Tool och HAKI BIM add-in till Revit.

Användare av iOS enheter kan ladda ner HAKI-appen från App Store, klicka här.