Om HAKI

Kompromissa aldrig med säkerheten!

HAKI är en av världens ledande leverantörer av byggnadsställningar.

Men det viktigaste för oss är inte bara att ha världens bästa ställningssystem, utan vad produkterna kan göra för våra kunder. Det är här vi kan göra skillnad på riktigt.

Vi finns för att göra livet säkrare för alla de som arbetar i tuffa miljöer. Det är syftet med HAKI och allt vi gör. Och vi lovar att alltid göra vårt yttersta för att förbättra och utveckla säkra lösningar och tjänster. Och att aldrig kompromissa med säkerheten.

 

Trygga, säkra och ergonomiska systemlösningar.

HAKIs produkter är framtagna för att ge maximal säkerhet för alla som arbetar i tuffa miljöer. Hos oss finns välkända och anpassningsbara produkter som ställningssystem, väderskydds­system, hängande ställning, stämpsystem, publika trapptorn, brosystem och mycket mer. System som är lätta att montera, tåliga och hållbara, vilket ger vinster i såväl  tid och pengar  som i säkerhet.

All tillverkning sker enligt ISO 9001 och du hittar våra lösningar världen över på arbetsplatser för bygg och anläggning, infrastruktur, processindustri, varvsindustri och offshore.

 

Ett världsföretag från Sibbhult

HAKI har varit ett etablerat namn i ställningsbranschen i mer än 60 år. Företaget startade i Sibbhult i Skåne, Sverige och här har vi fortfarande vår produktionsanläggning. Det är vi stolta över. Idag finns HAKI på ett stort antal marknader världen över. Detta tillsammans ger oss en lång och bred erfarenhet som vi dagligen använder för att skapa säkra och effektiva lösningar för våra kunder.

 

Mer om oss:
Historia
Därför finns Haki
Organisation

Relaterade sidor

Letar du efter speciallösningar till din ställning?

Låt HAKIs globala expertgrupp hitta dig en säker, anpassningsbar lösning.