Projekt

Se de stora möjligheterna med HAKIs utbud av innovativa, moderna produkter i dessa projekt från hela världen.

 • HAKI BIM Storkyrkan Church

  HAKI support vid restaurering av Storkyrkan

  Så viktig för Sveriges arv är denna 1300-tals kyrka där omfattande förändringar över tid gjorts av den ursprungliga arkitektoniskt ambitiösa barockdesignen, inför arbetet att återställa Storkyrkan till sin ursprungliga exteriör, var det viktigt att välja kvalitets, marknadsledande byggnadsställningar med tillfälliga åtkomstlösningar som gör det möjligt att genomföra renoveringsarbetet på enklaste sätt. HAKI, som är experter inom området, var redo att möta den här specifika tekniska utmaning.

 • Helsingborg HAKI temporary bridge

  HAKI Brosystem till Färjeterminalen i Helsingborg

  HAKI antog utmaningen att leverera en tillfällig tillträdeslösning för byggprojektet Oceanhamnen vid färjeterminalen i Helsingborg som länkar samman Sverige med Helsingör i Danmark.

 • HAKI BIM - 9Design Scaffold Design Case Study

  Verktyget HAKI BIM sparar tid och pengar samt banar väg för framtidens konstruktions lösningar

  Det ledande konsultföretaget för konstruktionsberäkningar av byggnadsställningar 9Design, har inkorporerat tilläggsprogrammet HAKI BIM för att effektivisera projektleveransen, därmed kan tid sparas genom att på ett bättre sätt kunna kontrollera och visualisera sina ställningsprojekt.

 • BP Enquest Magnus HAKI Suspended Scaffold

  Gemensam lösning från HAKI och TechniSpan upprätthåller driften på oljeplattformen EnQuest Magnus

  Span Access Solutions (nu ett HAKI-företag) specificerade användningen av HAKISPAN-plattformen med upphängd åtkomst och gav klientåtkomst med en upphängd trappa för att hålla EnQuest Magnus i drift medan en av NLGP: s dödviktsstöd reparerades.

 • Forth Rail Bridge Mobile Gantry Technispan

  TechniSpans mobila portalkran möjliggör reparationer på Forthbron

  Under en inspektion, som kunde genomföras med hjälp av linor, på den sydliga delen av Forthbron upptäcktes flera sprickor i stålkonstruktionen som krävde reparation. För att möjliggöra reparationerna i stålkonstruktionen och arbetet på ytskikten behövdes ett fungerande tillgänglighetssystem.

 • TechniSpan Forth Road Bridge

  TechniSpan snabbar på bytet av stålstrukturen på Forthbron

  2017, fattade Transport Scotland beslutet att, som försiktighetsåtgärd, byta ut de återstående sju slutänkarna. I och med de problem som hade uppstått när man använde de konventionella tillgänglighetsmetoderna anlitade man Span Access – som nu ingår i HAKI-gruppen – för att utveckla och installera ett skräddarsytt tillgänglighetssystem för det senare arbetet.

 • MÆRSK INSPIRER

  Ställningen för underhållsarbete på MÆRSK INSPIRER levereras av HAKI A / S i samarbete med SEMCO MARITIME A / S. Ställningen är ca. 60 meter hög, och det finns byggnadsställningar på alla tre benen. cirka 390 ton HAKI. Ställningen är byggd i 0,7 m bredd, byggnadsställningen är förstärkt i…

 • CETAC vid Vitry-sur-Seine

  Kunden hade begränsad tid att montera ställningen, utföra inspektionen och att riva ställningen. Det fanns också problem med att komma runt en utvändig trappa och rör på marken.

 • Château du Haut-Kœnigsbourg

  Kolla in denna fantastiska temporära arbetsplats högt uppe på toppen av bergen på det fantastiska Château du Haut-Kœnigsbourg i Orschwiller, 50 km söder om Strasbourg, Frankrike

 • Equinor plattform

  HAKI är förstavalet för offshore petrokemisk industri. Här är Statoil-plattformen. Det är en 70 000 tons plattform för Åsta Hansten-fältet i Norska havet, byggt på Hyundai Heavy Industries Europe-anläggningen i Ulsan, Sydkorea.