Den här sidan använder cookies.
Läs om vår cookie policy
HAKI

Projekt

Se de stora möjligheterna med HAKIs utbud av innovativa, moderna produkter i dessa projekt från hela världen och #gethooked på HAKIs säkerhet, snabbhet och anpassningsförmåga.

 • MÆRSK INSPIRER

  Ställningen för underhållsarbete på MÆRSK INSPIRER levereras av HAKI A / S i samarbete med SEMCO MARITIME A / S. Ställningen är ca. 60 meter hög, och det finns byggnadsställningar på alla tre benen. cirka 390 ton HAKI. Ställningen är byggd i 0,7 m bredd, byggnadsställningen är förstärkt i full…

 • CETAC vid Vitry-sur-Seine

  Kunden hade begränsad tid att montera ställningen, utföra inspektionen och att riva ställningen. Det fanns också problem med att komma runt en utvändig trappa och rör på marken.

 • Château du Haut-Kœnigsbourg

  Kolla in denna fantastiska temporära arbetsplats högt uppe på toppen av bergen på det fantastiska Château du Haut-Kœnigsbourg i Orschwiller, 50 km söder om Strasbourg, Frankrike

 • Equinor plattform

  HAKI är förstavalet för offshore petrokemisk industri. Här är Statoil-plattformen. Det är en 70 000 tons plattform för Åsta Hansten-fältet i Norska havet, byggt på Hyundai Heavy Industries Europe-anläggningen i Ulsan, Sydkorea.