HAKI BIM

Spara tid och projektering med HAKI Building Information Modeling (BIM) add-in för Autodesk Revit®.

Tidsbesparande design

HAKI BIM, som är speciellt utvecklat för ställningskonstruktörer och ingenjörer, påskyndar designprocessen för komplexa projekt och reducerar ledtiderna för kunderna. Användare kan konstruera detaljerade ställningsmodeller i 3D av HAKI-produkter, på betydligt mindre tid än traditionella 2D CAD-ritningar. Alla typer av applikationer kan modelleras – från fristående och utbredd ställning, till tillfälliga broar och tak.

Med ökad kapacitet att automatisera linjer och väggar i Universal ställning och HAKI Trapptorn i 2020-versionen är HAKI BIM nu snabbare än någonsin.

Exakta resultat

Djupet och noggrannheten i HAKI BIM minskar också risken för fel. Detta säkerställer att säkra lösningar för byggnadsställningar och tillfälliga åtkomstlösningar planeras i förväg och man undviker förseningar på arbetsplatsen på grund av felaktig planering.

Precisionen i konstruktionen resulterar också i kompletta materiallistor (BOM), vikter och grundbelastningar, vilket tar bort behovet av tidskrävande manuella beräkningar. Detta hjälper också till att planera logistik och krav på utrymme i ett tidigt skede av ett projekt.

Övergripande presentation

Förutom fördelarna med design erbjuder HAKI BIM också högkvalitativa projektpresentationer till kund. Det är möjligt att lägga till realistisk rendering och integrera med AR & VR-verktyg, till exempel HAKI Playground, så att intressenter kan utforska lösningar i realistiska miljöer före byggandet.

Designen kan också enkelt delas med andra via en länk. Med ett klick kan användare studera 3D-modeller, ritningar och BOM i Autodesk Viewer i en webbläsare. De kan också utforska och markera direkt i modellen och kommentera lösningen, som sedan kan granskas av kollegor eller konsulter med tillgång till den länkade modellen.

Enkel åtkomst

Som ett add-in till Autodesk Revit® kan HAKI BIM enkelt nås. Ingen annan programvara krävs.

Pris

Prenumerera på tillgång så kommer vi att kontakta för att diskutera dina krav och prissättning.

Sammanfattning av HAKI BIM:

  • Tillgång via Autodesk Revit®, för ställningsbyggare, ingenjörer och andra licenstagare
  • Skapa detaljerade 3D-modeller för projekt på kortare tid än traditionell 2D CAD
  • Minimera designfel för projektets säkerhet och effektivitet
  • Export av korrekt design, BOM och viktinformation
  • Presentera verkliga renderingsmodeller eller gå runt med VR-verktyg som HAKI Playground