RAMSTÄLLNING

HAKI Ram är en snabbmonterad och säker smalställning i aluminium med extremt få grundkomponenter och enkla konstruktioner som går att byggas på efter behov.

  • Enkel och snabb att montera
  • Säker att arbeta på
  • Påbyggnadsbar

Ramställning

Ramställningen HAKI Ram har enkla konstruktioner med få grundkomponenter som består av vertikala ramar, plan och skyddsräcksramar samt ett komplett sortiment av konsoler, tillträdesleder med mera. 

Med slutna ramar, lätta och staplingsbara aluminiumplan samt stabila skyddsräcken som inte kräver diagonalstag är det ett extremt snabbt och lättbyggt ställningssystem som framför allt lämpar sig för enklare fasadarbeten. Man lägger bara planet i ramen och hakar i skyddsräcket, sen är ställningen klar.   

Ramar och skyddsräcksramar levereras i varmförzinkat stål eller i aluminium. Planen har en aluminiumstomme med skiva i glasfiberkomposit.

Säkerheten före allt 

Varenda detalj i ställningen är framtagen för maximal trygghet på hög höjd. Arbetsplanen är fixerade i säkra lägen och har skyddande fotlister. Aluminiumplanen har halkskydd och ramarna har inga utskjutande delar som man kan fasta i eller som stör arbetet.

Den utvändiga trappan ger fri passage på arbetsplanen. Dessutom kan trappan kompletteras med invändiga uppgångar som består av en lättmonterad aluminiumstege i kombination med plan med lucka. 

HAKI Ram är en robust ställning som tål utbredd belastning på 200 kg/m² men väger ändå förhållandevis lite och är därmed lätt att transportera.