Byggtrappa 9 trappsteg

Stål

Trappan ger snabb åtkomst mellan våningsplan och fungerar bra på lutningar och sluttningar, eller för att komma in i trapphus innan den permanenta trappan installeras.
  • Lätt och stark stålkonstruktion
  • Kan fästas på betongplattor eller byggnadsställningar
  • Säkerhetshandledare förblir alltid parallella med trappans vinkel
  • Dubbla handledare ingår
11 566 SEK
Inkl. moms

Finns i lager Skickas normalt inom 2 arbetsdagar |   ART.NR V211-003

Snabb leverans över hela Sverige
Vi erbjuder fakturabetalning Betala inom 14/30 dagar
Vi erbjuder leasing Dela upp din betalning

Har du några frågor?

Vi finns här för att hjälpa till

Kontakt
Kontakt

Byggtrappa 9 trappsteg

Trappan ger snabb åtkomst mellan våningsplan och fungerar bra på lutningar och sluttningar, eller för att komma in i trapphus innan den permanenta trappan installeras.

Byggtrappa for ditt byggprojekt

Byggtrappor är en viktig del av många byggprojekt och de behöver vara stabila, säkra och lätta att använda. En byggtrappa i stål är ett utmärkt val för den som söker en robust och pålitlig produkt.

Slidstärk och robust byggtrappa

Byggtrappor i stål är tillverkade av högkvalitativt stål och är designade för att klara av tunga belastningar och daglig användning. Deras starka och stabila konstruktion ger användaren trygghet och säkerhet vid arbete på höga höjder.

Lätt at hantera och transportera

Dessa byggtrappor är lätta att hantera och transportera, vilket gör dem perfekta för arbetsplatser där det krävs enkel förflyttning. De är också enkla att montera och demontera vilket sparar tid och underlättar för personalen.

Stabil och säker byggtrappa

En byggtrappa i stål kan användas i många olika byggprojekt som kräver en stabil och säker trappa för arbete på höga höjder. De kan också användas för underhåll och reparation av höga byggnader, tak eller för installation av stora maskiner.

Vi kompromissar inte med säkerhet

Våra byggtrappor i stål är tillverkade med högsta möjliga standard och har testats noggrant för att säkerställa att de uppfyller eller överträffar alla krav på styrka och säkerhet. De är en investering i en stabil och säker arbetsmiljö som kommer att hålla i många år framöver.