HAKI börjar digital resa för att möta framtidens förhöjda krav

Sedan en tid tillbaka har HAKI startat den digitala resan för att möta framtidens förhöjda krav. Målet med projektet är att förenkla projekthantering för både kund och HAKI samt möta den nya kravbilden.

HAKI Design Tool

HAKI Design tools är en 3D baserad produktkonfigurator som låter användaren direkt via webben konfigurera sina ställningar Med HAKIs nya hjälpmedel förenklas och minskas projekttiden samt görs tillgänglig för ej CAD vana användare. För att möjliggöra 3D modulering, ritningsframställning med tillhörande materialspecifikation, har HAKI skapat HAKI Design Tool. Ett webbverktyg som tillåter användare att med enkelhet skapa ställnings- eller väderskyddsprojekt. Detta verktyg fungerar i telefonen och surfplattan samt givetvis på datorn.

HAKI BIM

HAKI Design Tool medför en ökad visualisering av projektet för våra kunder och ger ett bättre underlag för offerframställning på en mer professionell nivå. För att möjliggöra ett mer avancerat ritningsläge för systemställningar har HAKI skapat HAKI BIM, ett Revit plugin, där modellen från HAKI Design Tool överförs till Revit. HAKI BIM möjlig gör enkel och effektiv uppritande och modifiering av HAKI systemställning med väderskydd. På grund av den intelligenta hanteringen och uppbyggnaden av modeller, så kan nu HAKI tillsammans med sina kunder leverera fullständigt projektunderlag från den enkla villan till de komplexa industriprojekten med bibehållen tidseffektivitet. HAKI jobbar vidare med sitt digitala projekt och ser ljus på vad det kan ger för mervärde för våra kunder.

Kontakta oss för mer information.