TJÄNSTER &

SUPPORT

100 års kombinerad branscherfarenhet

Global expertis

När du väljer HAKI får du mer än bara våra produkter. Som en långsiktig partner är vi fast beslutna att hjälpa dig att uppnå maximal säkerhet, effektivitet och lönsamhet genom hela ditt projekt. Med en kombinerad branscherfarenhet på över 100 år har våra tekniker oöverträffad teknisk expertis att erbjuda i projekt över hela världen.

Supporterbjudande

Som din pålitliga partner är vi alltid här för att ge support när du behöver det.

Vi erbjuder vår expertis så att du kan uppnå maximal säkerhet, produktivitet och flexibilitet i varje projekt. Vår höga servicestandard säkerställer att produkterna integreras i den dagliga verksamheten och maximerar din investering. 

TEKNISK EXPERTIS

HAKIs globala nätverk av teknisk support, tillverknings- och konstruktionsexperter erbjuder projektstöd inklusive beräkningsprogram, utvärdering och utbildningar. Från det enkla till det komplexa projektet, inom en mängd olika branscher – det finns få saker som vårt team inte kan hjälpa dig med.

SUPPORT PÅ PLATS

Vi tillhandahåller instruktioner på plats, bedömningslösningar, rekommendationer och inspektioner på vissa marknader.
Tillsammans säkerställer våra konstruktörers och tekniska experters erfarenheter att kunderna får den maximala produktiviteten och säkerheten av HAKI-komponenterna i varje enskilt projekt.

DOKUMENTATION

Vi tillhandahåller uppdaterade monteringsinstruktioner och teknisk information som täcker hela utbudet av HAKIs produkter. Dessa säkerställer att HAKI-konstruktioner uppförs som avsett, för att minska risker och förhindra olyckor på temporära arbetsplatser.

UNDERLÄTTA

PLANERINGEN AV

KOMPLEXA PROJEKT

          

Vårt arbetssätt

Vi ser samarbete som en självklarhet. Våra experter är vana vid att arbeta tillsammans med kunden genom hela projektet för att säkerställa både säkerhet och produktivitet. I tät dialog med kunden tar vi fram skräddarsydda lösningar, ritningsunderlag i 2D och 3D samt materiallistor. Vi tillhandahåller dessutom konstruktionsberäkningar och rapporter och tar fullt konstruktionsansvar.

Ibland förändras förutsättningar och behov under projektets gång. Utmanande väder eller försenade leveranser kan till exempel vara svåra att förutse, men de riskerar att ha stor påverkan på projektets lönsamhet. Då finns vi här för att hjälpa till att hitta rätt lösning.

TEKNISK SUPPORT

 

Våra experter kan bland annat hjälpa dig med:

  • Projektritningar i 2D/3D
  • Dimensionering av ställningar, väderskydd mm
  • Materialspecifikationer
  • Konstruktionsberäkningar
  • Beräkningsrapporter
  • Problemlösning på plats
  • Monteringsinstruktioner
  • Allmän teknisk rådgivning

INSPIRERAS AV

ARTIKLAR SOM RÖR

STÄLLNING, FALLSKYDD OCH SÄKERHET

Säkra systemlösningar för alla situationer

HAKI produktutvecklar, tillverkar och tillhandahåller moderna, trygga, säkra och ergonomiska tillfälliga systemlösningar som uppfyller globala regler för arbete på hög höjd.