KVALITET

Världsklass som standard

Vi är en av världens främsta leverantörer av Safe Access Solutions. Våra kunder förväntar sig att våra produkter och tjänster håller hög kvalitet - och det är vår strävan att kunna överträffa deras förväntningar.

Förstklassig kvalitetskontroll

Våra ställningar och väderskyddssystem i höghållfast stål och aluminium tillverkas i våra egna anläggningar. Med toppmoderna produktionsmetoder kan vi leverera en hög volym av noggrant tillverkade komponenter. Vi säkerställer jämn kvalitet genom spårbarhet från råvara till färdig produkt.

  • Provning av byglar till >5000 kg 
  • Typkontrollerad av RISE, Research Institutes of Sweden 
  • I enlighet med SS-EN 12810-1 
  • ISO9001:2015 
  • Produktcertifieringar på lokala marknader 
  • 2 års produktgaranti

 

Produktutveckling

Vi arbetar kontinuerligt med partners och kunder för att förbättra våra befintliga produkter och utveckla nya innovationer. Vår ambition är att fortsätta ligga i framkant och överträffa rådande krav och förväntningar på produkter inom industri och byggnation. Nya innovationer från HAKI är utformade för att kunna användas tillsammans med befintliga så att du alltid får ut maximal användning av din investering.

HÖG KVALITET ÄR EN

HÅLLBAR INVESTERING

Garanterad hållfasthet

Komponenter från HAKI är utformade med hjälp av Finita Elementmetoden (FEM) som används för att kontrollera hållfastheten. Med denna simuleras olika lastfall på komponenten för att säkerställa styrkan i konstruktionen.

Prata med våra experter

Har du frågor om våra produkter?

Kontakta oss så berättar vi mer