Om oss

HAKI är en av världens ledande

leverantörer av Safe Access Solutions

Vi har ett helhetserbjudande inom ställningssystem och säkerhetslösningar för tillfälliga arbetsplatser, och vi letar hela tiden efter nya sätt att hjälpa våra kunder på. Genom nära samarbeten och öppen dialog skapar vi relationer där vi kan utvecklas tillsammans med kunden.

Vi kompromissar aldrig om säkerheten

HAKI finns för att göra livet säkrare för människor som arbetar i tuffa miljöer över hela världen. Det är därför vi går till jobbet varje dag. Vår vision är säkra förhållanden för alla som arbetar i tuffa miljöer. Vi lovar att alltid göra vårt yttersta för att förbättra och utveckla säkra lösningar och tjänster.

Ett världsföretag från Sibbhult

HAKI har varit ett etablerat namn i ställningsbranschen i mer än 60 år. Företaget startade i skånska Sibbhult, och här har vi fortfarande vår produktionsanläggning. Det är vi stolta över. Idag finns HAKI på ett stort antal marknader världen över. Detta tillsammans ger oss en lång och bred erfarenhet som vi dagligen använder för att skapa säkra och effektiva lösningar för våra kunder.

Global närvaro - lokal expertis

HAKI är ett globalt varumärke som finns representerat i mer än 25 länder, men vårt huvudkontor ligger fortfarande i det lilla skånska samhället där allt startade.

Företaget är en del av HAKI Safety AB, som också äger Vertemax, Novakorp Systems, EKRO Bausystem, Norgeodesi samt Landqvist Mekaniska.

HAKI_organisation_world_map-2000x1174_Rev 2.jpg

Produkter

Säkra systemlösningar för alla situationer

HAKIs produkter är framtagna för att ge maximal säkerhet för alla som arbetar i tuffa miljöer. Hos oss finns välkända och anpassningsbara produkter som ställningssystem, väderskydds­system, hängande ställning, stämpsystem, publika trapptorn, brosystem, fallskydd och mycket mer. System som är lätta att montera, tåliga och hållbara, vilket ger vinster i såväl tid och pengar som i säkerhet.

Vi existerar för att göra livet säkrare för människor som arbetar i utmanande miljöer runt om i hela världen.