SÄKERHET

Vi kompromissar aldrig med säkerheten

HAKI existerar för att göra livet säkrare för människor som arbetar i tuffa miljöer. Du kan lita på att säkerhet är en integrerad del i vår verksamhet, från produktion till färdiga lösningar.

Vi klarar de tuffaste projekten

Våra produkter är utvecklade för att ge maximal säkerhet i alla lägen. De används regelbundet i några av världens tuffaste miljöer – från komplexa infrastrukturprojekt till industriella arbeten, offshoreställningar och kraftproduktion.

Enastående slitstyrka

Våra ställningssystem är tillverkade av extrem tåligt, varmförzinkat höghållfast stål eller aluminium.

Unikt fjäderlås

Det patenterade fjäderlåset gör det enkelt att montera på rätt sätt utan verktyg. Konstruktionen tål färg, blästersand och korrosion utan risk att rörliga delar låser sig.

Typkontroll alla lastklasser

Lastklass är A och O vid val av ställning och vi har inplankning och ställning i olika material anpassat för alla 6 lastklasser. Allt med typkontrollintyg från RISE.

Säker produktion

På HAKI arbetar vi förebyggande för att motverka och identifiera risker på arbetsplatsen. Våra tillverkningsanläggningar säkerställer en trygg leverans av noggrant tillverkade ställningskomponenter i stora volymer.

Svetsrök, gnistor och värme gör manuell svetsning till ett krävande och farligt arbete. Med robotsvetsning kan vi hålla våra medarbetare trygga och sparar även energi. Noggrannheten hos robotsystem gör att det blir mindre slöseri med material och tid. Dessutom är svetsarna som skapas mer konsekventa.

EXPERTIS INGÅR

I ERBJUDANDET

När du väljer HAKI får du en långsiktig partner som alltid sätter säkerheten först. Vi är experter på säkerhet, och våra kunder vet att de kan vända sig till oss för rådgivning, teknisk support och utbildningar. 

Vi välkomnar hårda lagkrav

Allt hårdare lagstiftning kring arbetssäkerhet på många marknader innebär högre krav på leverantörer. Som en ledare inom Safe Access Solutions är vi positiva till denna utveckling. Vi investerar löpande i produktutveckling och nya digitala lösningar som hjälper våra kunder att möta, och överträffa, de rådande lagkraven. 

PRATA MED VÅRA EXPERTER

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar med säkerhet.