HAKI produktnyheter Fallskydd

På HAKI vilar vi aldrig. Som en föregångare inom säkerhet utvecklar och optimerar vi kontinuerligt fallskyddsprodukter för att maximera säkerheten och skydda arbetare på hög höjd. 

Vi presenterar följande produktnyheter inom våra fallskyddssystem:

NS Balkongfäste

Balkongfästet i stål används på kanten för att kunna montera räckesnätsystemet i nivå med plattan.

Fästet har ett uttag för en stolpe i mitten och förankras på kanten med skruvar genom två öppningar på vardera sidan av uttaget. Med öppningarna kan man justera bredden mellan skruvarna från 80 mm till 160 mm.

När systemet är installerat är det bara att klicka i stolpen i uttaget och montera räckesnäten. 

Art.nr: N122-070

VS Stolpförlängare

Vår VS Stolpförlängare har utformats för att snabbt och enkelt höja vår standard 1200 mm VS Räckestolpe med hake och 1500/1800 mm VS Räckestolpe. Stolpförlängaren klickas i den valda komponenten från räckesnätsystemet och skapar ett extra stolputtag högre upp. De två lösningarna förlänger stolparna 240 mm respektive 425 mm och kan användas vid komplexa arbetsförhållanden. Stolpförlängaren är tillverkad av galvaniserat stål, väger endast 1,21 kg (425 mm), samt uppfyller kraven i EN13374-A.

Art.nr. V122-023

VS Vinkelfäste

VS Vinkelfäste är ett mångsidigt och justerbart fäste för VS Räckestolpe och kan användas på lutande eller platta tak. Vinkelfästet fungerar i vinklar mellan 0° - 60° i de fyra utstansade fästhålen där lutningsvinkeln enkelt kan justeras med hjälp av stiftlåssystemet. Vinkelfästet är tillverkad av galvaniserat stål och uppfyller kraven i klasserna A, B och C i EN13374.

Art.nr. V122-025

Kontakta oss för mer information och tillgänglighet!