HAKI Safety etablerar verksamhet i Stavanger, Norge

HAKI Safety möter den ökande efterfrågan på säkerhetsprodukter och -lösningar till energisektorn genom att etablera lager och kontor i Stavanger, Norge. Etableringen möjliggör fortsatt tillväxt inom systemställningar i aluminium till både energisektorn och till bygg och anläggning längs den norska västkusten. 

- Etableringen är ett kvitto på vår framtida tilltro och engagemang för energisektorn i Norge. Lagerkapacitet omfördelas inom koncernen och med etableringen kommer vi att uppfylla våra kunders krav på ledtider, som ofta innebär leveranser samma dag. I lokalen finns dessutom möjlighet att hålla utbildningar på plats, något som vi vet efterfrågas och uppskattas av våra kunder, säger Thomas Schüller, kommersiell direktör för HAKI Safety.

- Vi har en stark försäljningskår på de större marknaderna i Europa. Under de senaste åren har vi arbetat målmedvetet med att öka korsförsäljningen inom koncernen där vi kombinerar våra systemställningar med andra lösningar för arbetsplatssäkerhet, som skyddsskärmar och kantskydd, avslutar Thomas Schüller.

HAKI Safety har skrivit ett långsiktigt avtal med Rogaland Jernvare AS om ett 1 200 kvadratmeter stort lager och kontor inklusive 3 000 kvadratmeter utegård invid väg E39 norr om Stavanger. Lokalen är toppmodern och har ett attraktivt geografiskt läge i regionen.

Etablering i Stavanger_LR.jpg