Novakorp Systems ändrar namn till HAKI France

Novakorp Systems slutför sin övergång inom det svenska företaget HAKI och blir officiellt HAKI France. Denna förändring stöds av en ny visuell identitet genom lanseringen av en ny hemsida.

Novakorp Systems förvärvades i juli 2022 av HAKI Safety (tidigare Midway Holding AB). Idag slutför företaget sin sammanslagning med HAKI, som är specialiserad på att skapa säkra arbetsförhållanden på tillfälliga arbetsplatser. Som HAKI France flyttar företaget fram gränserna och stärker koncernens närvaro i Europa, särskilt i fransktalande länder.

Denna officiella förändring fullbordar genomförandet av många synergier mellan HAKI:s olika delar och markeras av lanseringen av en ny hemsida: fr.haki.com. Denna hemsida samlar alla de två företagens kompletterande sortiment och återspeglar det pågående samarbetet genom att erbjuda nya tjänster.

Jag är fullt medveten om det hårda arbete och engagemang som krävdes för att göra namnbytet möjligt. Därför vill jag uttrycka min uppriktiga tacksamhet till alla som varit inblandade i processen. Vi kan fortsätta att stärka vår position i Frankrike och andra fransktalande delar av Europa. Dessutom hoppas jag att det kommer att bli lättare att uppnå försäljningssynergier med andra delar av HAKI. Genom att arbeta tillsammans kan vi utveckla en starkare närvaro i stora delar av Europa, säger Thomas Schüller, Chief Commercial Officer på HAKI Safety.

Det är dagen D, ett nytt blad vänds för Novakorp. Det är ett nytt äventyr som, med stöd av styrkan hos en internationell grupp med obegränsade produktions- och innovationsmedel, börjar. [...] Tack vare denna integration kommer vi att utöka vårt produkt- och tjänsteutbud genom att bland annat lansera vår uthyrningsverksamhet, säger Thomas Garcia, CEO på Novakorp Systems.

För mer information, kontakta :
Coline Mouchiroud - Kommunikationsansvarig - coline.mouchiroud@haki.com
Karin Larsson - Chief Communications & Sustainability Officer - info@hakisafety.com