Business as usual efter HAKIs förvärv av Vertemax

När HAKI förvärvade Vertemax fick vi en viktig möjlighet att förbättra vårt utbud av lösningar för säkert tillträde.

Nu när verksamheten flyter på som vanligt för de arbetsteam som levererar våra produkter och tjänster, och vi är inriktade på att under 2022 integrera märkena under HAKI, har vi ett perfekt tillfälle att förklara fördelarna lite närmare.

Ett större produktutbud som passar dig

Vi ser möjlighet till ett förstärkt samarbete med dig framöver tack vare att vi, utöver HAKI:s modulställningar och skräddarsydda lösningar för säkert tillträde, även kommer att kunna erbjuda alla våra kunder Vertemax högkvalitativa skydd- och säkerhetsprodukter för en säker arbetsmiljö.

Nya gemensamma styrkor

Med en kombinerad investering för innovation ligger vårt fokus på att sammanföra vår kompetens och våra produkter så att vi kan att leverera innovation genom vår teknik och support, som vi har utvecklat för att vi ska kunna tillhandahålla högsta möjliga skyddsnivå.

Förstärkt effektivitet

Integreringen innebär att vi kan utnyttja vår omfattande logistiska kapacitet för att säkerställa att det alltid finns ett lager som är tillgängligt när du behöver det.

Vad är nytt?

Allt är som vanligt, men från och med idag har vi förnyat Vertemax logotyp som en påminnelse om att de utgör en stolt del av HAKI, och att vi tillsammans ska leverera samma höga nivå av produkter och tjänster som man kan förvänta sig av oss.

När vi nu fokuserar på att staka ut en verksamhet som kan möta framtiden oavsett geografiskt område, kommer vi förstås att uppdatera dig löpande, om möjligt personligen.

Vi tar också gärna emot synpunkter och feedback från dig, så kontakta oss eller din kundansvarige om du har frågor eller funderingar.

Vi är glada att du samarbetar med oss! Vi arbetar ständigt för att kunna erbjuda en säkrare arbetsmiljö, både under 2022 och i framtiden.

 

Thomas Schüller, VD för HAKI
John Hardy, Country Manager UK vertemax