FALLSKYDD

I vårt utbud av högkvalitativa fallskydds- och säkerhetsprodukter för högsta möjliga skyddsnivå på hög höjd ingår bland annat kantskyddslösningar, åtkomstlösningar och arbetsplatssäkerhet för ändamål som:

  • Skydd mot fallande material 
  • Skydda personal 
  • Garantera säkerheten på byggarbetsplatsen

PROJEKT

Ett urval av våra ställningslösningar i praktiken

Fallskydd

Vårt mål är att leverera produkter som är utformade för att skydda människor inom byggnads-, industri-, järnvägs- och sjöfartssektorerna över hela världen. Med våra hållbara och pålitliga fallskydd, åtkomstlösningar och säkerhetsprodukter för en säker arbetsplats kan du upprätthålla de högsta säkerhetsstandarderna över hela arbetsplatsen.

HAKI-SWE-Product-Guide_SE.jpg

Säkerhetsstandarderna är vår största prioritet och vårt fokus är att bidra till att hjälpa varje kund att uppnå målet med skade- och olycksfria arbetsplatser. Vi erbjuder följande innovativa lösningar för att lösa våra partners utmaningar på arbetsplatserna med hjälp av:

Kantskyddslösningar

Skydda din personal med de allra bästa kollektiva kantskyddslösningarna och fallskydden för att förhindra olyckor vid arbete på hög höjd. Kantskyddslösningarna är säkra och enkla att använda i byggnads-, järnvägs-, industri- och marinsektorn.

Vi erbjuder en rad olika kantskyddssystem, inklusive det marknadsledande räckesnätsystemet, skyddsnätssortimentet och personliga fallskyddssystemet. Produktsortimentet är utformat för stor mångsidighet, hög produktivitet, enkel montering, enkel förvaring och transport (till och från arbetsplatser) samt kan anpassas efter dina behov.

Åtkomstlösningar

I utbudet ingår lösningar som byggtrappor och tillfälliga gångbroar som är enkla att använda, montera och lagra i trånga utrymmen på arbetsplatsen.

Produkterna är idealiska för användning under alla väderförhållanden och uppfyller alla kraven i EN, COHS, OSHA och ANSI-ASSE, eftersom de alla uppfyller kraven i "Temporary Works Equipment" för tillträde mellan olika nivåer. 

Arbetsplatssäkerhet

Det innovativa sortimentet för arbetsplatssäkerhet har skapats för att säkerställa att de anställda kan vara trygga och produktiva när de utför sitt arbete. 

De säkerhetsstandarder som finns idag på byggarbetsplatser har förbättrats avsevärt under de senaste åren i takt med att nya metoder för att skydda liv samt integriteten och säkerheten på temporära arbetsplatser har utvecklats och införts. 

Vi strävar efter att fortsätta att ligga i framkant av denna förändring och introducerar nya innovativa produkter och tjänster för säkerhet i byggarbetsplatsen för att komplettera våra kantskydds-, åtkomst- och lyftlösningar. 

Greppvänliga spagettimattorsaxportar och fodervagnar används på byggarbetsplatser för avspärrning av farliga zoner och avlägsnande av avfallsmaterial.

Elebia® Lifting

Marknadsledande, fjärrstyrda krankrokar säkerställer produktivitet och säkra lyft på arbetsplatsen utan behov av manuell hantering av kroken i potentiellt farliga miljöer.