Referensprojekt

HAKI har marknadens mest flexibla och hållbara ställningssystem som passar alla typer av arbeten. Här presenteras några av de många lösningar som skapats med vårt utbud av innovativa produkter. 

Kontakta oss för en offert

Byggnation av skyskrapan The Link i Paris

The Link är en ny innovativ kontorsbyggnad som kommer resa sig majestätiskt i Paris affärsdistrikt La Défense och omdefiniera stadens stadssiluett som den högsta skyskrapan i Frankrike. Med fokus på säkerhet på hög höjd är projektet starkt beroende av HAKI Safety-ägda Novakorp Systems, med över tio års erfarenhet av kantskydd för byggarbetsplatser.

Läs mer

Byggnation av skyskrapan Eurovea i Bratislava

Den första slovakiska skyskrapan, Eurovea Tower, har anslutit sig till Bratislavas ikoniska stadssiluett, med 45 våningar och en höjd på 168 meter. Detta projekt består av butiker samt 389 högkvalitativa bostäder med en unik panoramautsikt över staden längs Donau-floden.

Till projektet

Byggnation av det nya Tøyenbadet i Oslo

Det gamla Tøyenbadet i Oslo har rivits, och bygget av en helt ny badanläggning är nu i full gång där HAKI har valts till huvudleverantör av understöttning och ställningar tillsammans med vår kund MB Stillas. Tøyenbadet blir stadens största simanläggning, och kommer att bestå av både en inomhus- och utomhuspool samt en multifunktionshall. Med fyra inomhuspooler och en stor utomhusbadanläggning blir det här en fantastisk plats för både träning och lek.

Till projektet

Restaurering av Storkyrkan i Stockholm

Storkyrkan, belägen i Stockholms exklusiva stadsdel Gamla Stan, är huvudstadens äldsta kyrka med en historia som stäcker sig tillbaka till år 1306. Inför arbetet att återställa Storkyrkan till sin ursprungliga exteriör, var det viktigt att välja marknadsledande byggnadsställningar av hög kvalitet och med tillfälliga åtkomstlösningar som gör det möjligt att genomföra renoveringsarbetet på enklast möjliga sätt.

Till projektet

Brosystem till färje-terminalen i Helsingborg

HAKI antog utmaningen att leverera en tillfällig åtkomstlösning för byggprojektet Oceanhamnen vid färjeterminalen i Helsingborg vilket länkar samman Sverige med Helsingör i Danmark. Den här mycket populära färjerutt som korsar Öresund används flitigt av glada svenskar och danskar samt turister.

Till projektet

Lösning för plattformen EnQuest Magnus

EnQuest Magnus (tidigare BP Magnus) var en av BP:s mest kända tillgångar på den brittiska kontinentalsockeln och BP har dragit nytta av en lång produktion från oljefältet. Förutom att ge kolväteproduktion från fältet är Magnus även utgångspunkten för gasledningen Northern Leg, med gasexporter från andra närliggande installationer som försörjer nätverket för överföring till St Fergus gasterminal på land via Brent’s.

Till projektet

Reparation på Forth-bron i Skottland

Under en inspektion som kunde genomföras med hjälp av linor på den sydliga delen av Forth järnvägsbro, upptäcktes flera sprickor i stålkonstruktionen som krävde reparation. För att möjliggöra reparationerna i stålkonstruktionen och arbetet på ytskikten behövdes ett fungerande åtkomstssystem.

Till projektet

Bytet av stålstrukturen på Forth-bron i Skottland

Vid en av rutininspektionerna 2015 upptäckte man en spricka i svängtappen i en av fackverkets slutlänkar. Bytet av den skadade stålstrukturen tog initialt 18 månader att genomföra och fördröjdes enormt av det traditionella ställningssystemet, eftersom detta hela tiden behövde anpassas för att man skulle kunna hantera det växande projektet.

Till projektet

Underhållsarbete på Mærsk Inspirer i Danmark

Ställningen för underhållsarbete på MÆRSK INSPIRER levereras av HAKI A/S i samarbete med SEMCO MARITIME A/S. Ställningen är ca. 60 meter hög, och det finns byggnadsställningar på alla tre benen. cirka 390 ton HAKI.

Till projektet

Inspektion av bränsle-tanken vid Vitry-sur-Seine

Denna cirkulära bränsletank behövde inspekteras för korrosion och hade rör som behövdes målas. Kunden hade begränsad tid att montera ställningen, utföra inspektionen och att riva ställningen.

Till projektet

Takreparation på Château du Haut-Kœnigsbourg

HAKI Universal kan ta dig till höga höjder! #gethooked på dess flexibilitet, lättvikt och säkerhet. Kolla in denna fantastiska temporära arbetsplats högt uppe på toppen av bergen på det fantastiska Château du Haut-Kœnigsbourg i Orschwiller, 50 km söder om Strasbourg, Frankrike.

Till projektet

Konstruktion av Equinor-plattformen i Norska havet

HAKI är förstavalet för offshore petrokemisk industri. Här är Equinor-plattformen. Det är en 70 000 tons plattform för Åsta Hansten-fältet i Norska havet, byggt på Hyundai Heavy Industries Europe-anläggningen i Ulsan, Sydkorea.

Till projektet

HAKI BIM för visualisering av ställningsprojekt

Det ledande konsultföretaget för konstruktionsberäkningar av byggnadsställningar 9Design, har inkorporerat tilläggsprogrammet HAKI BIM för att effektivisera projektleveransen.

Till projektet