TRAPPSYSTEM

HAKI Trapptorn erbjuder en säker och snabb åtkomst till arbetsplatsen och är lämplig för alla typer av projekt eftersom den modulära konstruktionen är flexibel och anpassningsbar för en mängd olika lösningar. 

  • Säker åtkomstlösning
  • Flexibla konstruktioner
  • Enkel och snabbmonterad

PROJEKT

Ett urval av våra ställningslösningar i praktiken

Trappsystem

Marknadsledande HAKI Trapptorn är den säkra åtkomstlösningen för att följa föreskrifter för arbete på hög höjd. Helt i stål är den tillräckligt robust även för de tuffaste jobben och kan användas för alla områden, från husbygge till offshore.

HAKI Trapptorn

HAKI Trapptorn är ett flexibelt trappsystem som kan monteras med medsols eller motsols uppgång, med enkla eller dubbla trapplöp samt med in- och utgångar åt alla håll. Systemet har stora vilplan samt 2,0m, 1,5m och 1,0m bomlagsavstånd.

Alla trappor har halkskyddande yta som standard för maximal säkerhet. 

HAKI Trapptorn är en godkänd tillträdesled i enlighet med ställningsstandarden.

 

HAKI Publika trapptorn (PAS)

HAKI PAS (Public Access Stair) är en stark, säker och omfattande lösning för temporära publika trappor. Den är idealisk för allmänheten och för entreprenörers trappor på järnvägs- och infrastrukturprojekt samt nödutgångar. PAS passar även bra med HAKI Brosystem.

PAS har funnits sedan 2013 och man använder många av de befintliga 7-10 huvudkomponenterna i HAKI Universal. Konstruktioner är möjliga i både raka och spiralformade utföranden och trappbredder kan konstrueras upp till 1,96m.

Det moderna publika trapptornssystemet är konstruerat för säkerhet. Det finns ett urval av inplankning med halkskyddad yta, barnsäkra räcken och ett unikt låsningssystem som förhindrar att komponenter låses upp. 

PAS har en lastkapacitet på upp till 7,5 kN/m².

 

HAKI UTV-trappa

HAKI UTV-trappa kan vara ett komplement till invändig stege eller ersätta stegen inuti en ställning med litet utrymme med en säkrare lösning. Den kompakta konstruktionen kan monteras invändigt i ställningen eller utvändigt, eller som ett fristående trapptorn. Den lilla ytan ger en effektiv användningen av utrymmet.

Den lätta, modulära trappan är snabb att montera med tre huvudkomponenter och kan användas tillsammans med HAKI Universal och traditionella rör- och kopplingsställningar. Trapplöpet i aluminium väger endast 29,2 kg och handledaren i aluminium 10,3 kg. Den bekväma lutningen på 44° ger optimal användarkomfort.

HAKI UTV-trappa är en godkänd tillträdesled i enlighet med ställningsstandarden.